Je link plaatsen

1. Je link
Voeg via de onderstaande velden snel je eigen website link toe. Binnen 5 minuten zal deze online staan, bovenaan elke pagina in deze rubriek.
voorbeeld; Voordelig uw trap bekleding!
voorbeeld; http://www.tvshop.nl

voorbeeld; Laat deze week uw trap bekleding voor Slechts 275 euro!


Preview van je link:2. De rubriek en betaling
 Subrubriek link


Onze scherpe vanaf prijzen:
- Normale tekstlink op subrubriek: € 16,50 voor € 8,25 per maand (bij vooruitbetaling van een jaar)
- SEO Ranking link op hoofdrubriek: € 38,80 voor € 19,90 per maand (bij vooruitbetaling van een jaar)

Factuur direct beschikbaar in je account onder 'Mijn facturen', op bedrijfsnaam mogelijk.


Hulp bij het plaatsen van een link

U kunt een tekstlink plaatsen naar uw website. Dit is een direct link, rechtstreeks naar uw website. U heeft 2 regels om uw website te beschrijven.
Deze tekstlink wordt bovenaan de hoofdrubriek geplaatst, of bovenaan elke subrubriek (inclusief zoekertje-detailpagina).
Ja, de bezoekers gaan rechtstreeks naar de pagina die u heeft opgegeven. De bezoekers komen op uw website en kunnen dus bijvoorbeeld direct een aankoop doen op uw website.
Ja, een tekstlink helpt uw positie in zoekmachines als Google. U kunt kiezen voor een 'Normale Tekstlink' of een 'SEO Ranking Link'. De 'SEO Ranking Link', hoewel de duurdere optie, geeft uw website een extra boost in zoekmachines als Google.
In enkele stappen heeft u een link aangemaakt. Ga hiervoor in het menu naar 'Mijn links' en klik op 'Link toevoegen'.
Na het aanmaken van een link, kunt u direct betalen. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Ja, bij elke aankoop krijgt u een btw-bon in de vorm van een factuur. Deze factuur wordt opgeslagen in uw account onder: 'Mijn facturen' en zijn vervolgens altijd te downloaden.
Ja. Als de periode van uw plaatsing is verlopen, krijgt u van ons een e-mail als herinnering. U heeft dan de mogelijkheid om opnieuw te betalen voor een volgende periode. Omdat u vooraf/prepaid betaald voor een bepaalde periode, zit u nergens aan vast.
Ja, ook onze mobiele websites nemen de tekstlinks over. Binnenkort kunt u tevens een andere link opgeven van uw mobiele website, mocht dit nodig zijn.